Drukwerk

In de breedste zin van het woord

Ben je op zoek naar perfect drukwerk? Drukwerk in de breedste zin van het woord? Zoek dan vooral niet verder. Drukkerij Service Boxtel is gespecialiseerd in verschillende soorten drukwerk zoals huisstijlen, folders, flyers en brochures. Van oudsher is drukwerk in PMS kleuren onze sterke kant, maar ook voor full colour drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Onze volwaardige en modern uitgeruste drukkerij kan drukken en printen: de keuze is aan jou.

Drukken of printen?

Steeds vaker wordt drukwerk gewoon geprint in plaats van gedrukt. Door de steeds betere kwaliteitsprinters wordt het zichtbare verschil tussen printen en drukken steeds kleiner. Waarom er dan steeds vaker wordt geprint? Printen is een stuk sneller en veel goedkoper bij kleinere aantallen.

Over het algemeen geldt dat digitale print het meest geschikt is voor kleinere oplagen en gepersonaliseerd drukwerk. Offset drukwerk wordt vaak ingezet voor de grotere oplages.

Drukkerij Service Boxtel voor een persoonlijk advies

Wij nemen je graag mee in de wereld van druktechnieken, kleuren, lettertypes, papiersoorten en afwerkingen. In overleg met jou als klant maken we, naar aanleiding van de opdracht, de juiste keuze voor drukken of printen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je een specifieke vraag over drukwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat jij ook nodig hebt, Drukkerij Service Boxtel regelt het voor je!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze klanten

Wij maken van onze klanten graag onze relaties. Benieuwd wat andere klanten van Drukkerij Service Boxtel vinden? Lees dan onze referenties.

Drukkerij Service Boxtel gebruiken we voor al ons zakelijk drukwerk. We zijn hier zeer tevreden over, kwaliteit en afspraken worden nageleefd en volgens afspraak geleverd.

uit Heeze

Zelf zet ik altijd graag een extra stap voor mijn klanten. Ilse heeft deze instelling ook en dat waardeer ik zeer. Ze denkt mee in oplossingen en staat garant voor een prima samenwerking.

uit Boxtel

Wij waarderen de altijd snelle service van Drukkerij Service Boxtel. Vaak is het “vandaag besteld, morgen in huis”. Ook vinden wij het heel fijn dat er altijd meegedacht wordt over bijv. vormgeving, verzending, kosten etc. Ilse is al jaren onze vaste contactpersoon als het gaat om druk- en opmaakwerk en deze samenwerking verloopt erg prettig.

uit Den Bosch
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 reviews